Otomatik Tente Nedir ?

Otomatik Tente Nedir ?

Otomatik tente pergole sistemleri günümüzde sıkça karşılaştığımız otomatik branda sistemi olarak da adlandırılabilir. Adından da anlaşılacağı üzere otomatik pergolalar kumanda yardımıyla açılıp kapanabilmektedir.

Otomatik tente imalatını ve montajını titizlikle yürütüyoruz sizlere anahtar teslim projeler sunuyoruz.

Her alana uygun ve özel olarak imalatını gerçekleştirdiğimiz bu sistemler, tamamen ihtiyaca ve talebe uygun olarak tasarlanmaktadır. 

Otomatik tenteler alüminyum profiller üzerine kurulan mekanizmalı sistemlerdir. Sistem içerisinde bulunan motor sayesinde hareket ederek sistem açılıp kapanabilmektedir. 

Özel doku kumaşı sayesinde ısı yalıtımı konusunda oldukça başarılı bir ürün olan otomatik pergola, kış bahçesi için de uygun bir üründür.

Kış bahçesin konseptinde diğer hizmetlerle şık bir görünüm kazanırken aynı zamanda yalıtım konusunda da oldukça başarı sağlar. Kış bahçesinde sürme cam ya da katlanır cam ile kullanılabilir.

Fiyat performans ürünü olan otomatik pergole sistemlerinin malzemeleri ürün büyüklüğüne göre hesaplanır. Büyük sistemlerde ve yoğun rüzgar alan yerlerde kalın raylar ve ayaklar kullanılmaktadır.

Sağlamlık konusunda oldukça başarılı bir ürün olan bu sistemler, uzun ömürlüdür ve yıllarca kullanıma uygundur.

Benzer Yazılar

Nipergo